Over ons

Over ons

ESTHELLA MODE

In de gemeente Maasgouw is Esthella Mode & Schoenen gevestigd, een grote modezaak in dames- en herenmode, schoenen, laarzen, lingerie, ondermode, beenmode en modeaccessoires voor alle leeftijden.

Onze winkel bevindt zich in het centrum van Linne aan het begin van de Grotestraat met ca. 300 m2 aan topmerken die elkaar aanvullen. Een outfit voor een feestje, voor het werk of gewoon voor jezelf, waar je ook naar op zoek bent (modern, classic, casual, feestelijke of sportieve kleding), bij ons vind je altijd een outfit voor elke gelegenheid. Er is meer dan genoeg keuze voor jong en oud, ook in een stijl die bij jou past.

Onze merken brengen steeds wisselende collecties. Er zijn niet alleen seizoens-, maar ook maandcollecties, zodat onze klanten steeds nieuwe aanvullingen op de reeds aanwezige collecties kunnen vinden.

Vanaf maat 36 t/m maat 52 kunt u in onze winkel terecht voor modieuze kleding in elke gewenste stijl.

Of je nu voor het eerst komt of al jaren klant bent, bij ons kunnen klanten gewoon zichzelf zijn; bij ons is iedereen altijd van harte welkom. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar onze klanten en nemen daarom de tijd voor elke klant. Loop gewoon een keer binnen en laat je verrassen! Mode is er om te zien, voelen en passen. Laat je door ons adviseren of kijk alleen rond. Parkeren is gratis en kan bij ons gewoon voor de deur.

SERVICE

Keuzestress is in onze winkel niet nodig. Ons verkoopteam staat altijd klaar met persoonlijk kledingadvies en wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze. Service staat bij Esthella Mode namelijk altijd voorop. En is een broek of jurk te lang? Dan is dit ook geen probleem, wij bieden de mogelijkheid deze tegen een kleine vergoeding op maat te laten maken.

GESCHIEDENIS

In een meer dan 130 jaar oud pand aan het begin van de winkelstraat in Linne is tegenwoordig Esthella Mode & Schoenen gevestigd: een grote modezaak met dames- en herenmode, schoenen, laarzen, lingerie, ondergoed, en modeaccessoires. Ons winkelpand bevindt zich in het centrum van Linne in de gemeente Maasgouw. Het hoofdgebouw is meer dan 130 jaar oud, maar een exacte bouwdatum is niet bekend. De voorgevels van Grotestraat nummer 6 en 8 werden wel voor 1880 gebouwd. Het pand heeft in het verleden zeer uiteenlopende functies gehad. Tot in het begin van de 20ste eeuw is er o.a. een biermouterij in gevestigd geweest, compleet met vaten in de gewelfkelders. De grote poort waarin zich nu de ingang van de winkel met 2 zij-etalages bevindt en de gewelfkelders onder het oudste deel van het pand zijn de enige tastbare originele delen die uit deze tijd zijn overgebleven. In de oorlog hebben deze kelders nog als schuilkelder gefungeerd en was er een bonnenkluis elders in dit pand ondergebracht. Later werd een groot deel van het pand als woonruimte verhuurd en werd een gedeelte van de oude gebouwen afgebroken en werd er hier voor in de plaats een loods gebouwd. De huidige vorm van het pand dateert uit het einde van de jaren 70. Toen werd de façade aangepast en werden de etalages toegevoegd.

In 1975 vestigde zich in een gedeelte van het gebouw op de begane grond voor het eerst een kledingwinkel. Wat begon als een kleine boetiek van amper 40 m2, groeide in de jaren daarna uit tot een grote kledingzaak in dames- en herenmode,
lingerie en modeaccessoires, met vanaf 1985 ook schoenen. Tegenwoordig kunt u
hier tussen 300m2 mode alles vinden wat u nodig heeft. In 2010 en 2017 is de binnenkant van de winkel gerenoveerd.